Hyvä kysymys. Iscu, iskulauseiden koti ja elämänohjeiden ja mykistävien lausahdusten turvapaikka, on siis yhden tamperelaistytön kokoama sivu, jolta voit napata myös omaan käyttöösi makeita mottoja. Osa on tuttuja sananlaskuja, joihin olet ehkä törmännyt ennenkin, osa taas omakeksimiäni ratkiriemukkaita toteamuksia (niin, tai sitten kantapään kautta opittuja).

Jotta osaisit suunnistaa Iscussa, lauseet on koottu neljän otsikon alle: "Mykistä myrtsit", "Angstangst", "Jee!" sekä "Elämä on". "Mykistä myrtsit" vinkkaa tuikitärkeitä sanontoja, joita voi hyödyntää, jos joku alkaa urputtaa sinulle. "Angstangst" tietysti toitottaa masentuneen päivän lauseet. "Jee!" kuuluu niille joilla menee juuri nyt kovaa. "Elämä on" sen sijaan kuuluttaa ei-kuulu-oikeastaan-mihinkään-ryhmään- lauseet.

Noin! Nyt ehkä osaat suunnistaa Iscussa. Onnea matkaan, hyvät naurut tai ainakin motto uusiksi! Ja hei, vielä yksi kommentti: jos mielessäsin on tosi siisti sutkautus, voit kertoa sen kommenttiosastolla, mutta pliis, ei mitään miljoonan lauseen listoja (ikä ja terveys siinä menee kun yrittää niitä alkaa lisäillä).

Terveisin Dentwis, Iscun ylläpitäjä